Over

"Een persoonlijke en unieke taart. Met een stijlvol en elegant ontwerp.

Zonder overdaad.

Dat is een

Mooie taart!"

Mooie taart! is gestopt...

 

In 2013 kwam mijn droom uit. Ik startte Mooie taart!, een bedrijf in taarten. Na een half jaar keihard werken had ik een bloeiend taartenbedrijf. Bruidstaarten, verjaardagstaarten en sweet tables, ik maakte ze allemaal en alles met evenveel liefde en plezier. Helaas bleek dit niet te combineren met mijn andere droom: een groot en gelukkig gezin. In 2014 ben ik gestopt met Mooie taart! en konden mijn man en kinderen weer rekenen op mijn onverdeelde aandacht.

 

 

 

Wie ben ik?

 

Ik ben Willemke Bulder - van Balen en ik kom uit Groningen. Ik ben getrouwd en heb 5 schatten van kinderen. Voor hen maak ik met veel liefde verjaardagstaarten. En af en toe maak ik ook een taart voor anderen.

Niet meer als bedrijf, maar alleen als hobby.

 

 

 

Mijn handtekening

 

De taarten die ik maak kenmerken zich door hun stijlvolle eenvoud. Ik laat me inspireren door keramische kunst en experimenteer graag met texturen. Deze inspiratie vind je terug in de manier waarop ik de decoraties maak en in de handgeschilderde elementen die ik toevoeg aan het ontwerp van een taart.

 

 

 

Werkwijze

 

Ik maak mijn taarten van cake en omhul deze met fondant. Om decoraties te maken meng ik fondant met tylose, een eetbaar stijfsel. Na verwerking zorgt het tylose ervoor dat het fondant helemaal uithardt. Op die manier kan ik het behandelen alsof het keramiek is. Ik beschilder het met eetbare verf en verwerk het als originele decoratie op de taart.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved, Mooie taart! 2015